Nieuws

Ould-Chikh verlengt in Volendam: 'Meegeschreven aan een prachtig hoofdstuk'

Ould-Chikh verlengt in Volendam: 'Meegeschreven aan een prachtig hoofdstuk'

22 June - 19:19
0

Bilal Ould-Chikh heeft zijn contract bij FC Volendam verlengt. De voormalig jeugdexponent van FC Twente is tot de zomer van 2025 te bewonderen in het Kras Stadion.

Ould-Chikh zette een half jaar geleden zijn handtekening on zijn eerste contract. In Volendam kon hij samen met zijn broertje Walid spelen en etaleerde hij met vlagen zijn talent. "Ik ben hartstikke blij met het vertrouwen van de club en de technische staf", zegt Ould-Chikh op de clubwebsite van FC Volendam. "Daarnaast heeft de club een duidelijk plan met mij en streven we naar dezelfde doelstellingen."

Technisch directeur Jasper van Leeuwen laat zich positief uit over 24-jarige vleugelaanvaller. "Bilal is nog maar een half jaartje bij ons, maar hij heeft al aardig zijn stempel weten te drukken. Toen hij tekende heb ik gezegd dat wij denken dat FC Volendam de juiste omgeving is voor Bilal om weer terug te klimmen. Die conclusie is wel juist gebleken. Bilal heeft samen met zijn broertje Walid meegeschreven aan een prachtig hoofdstuk in de clubhistorie. Zijn talent blijkt niet verdwenen en komt weer volop tot bloei aan de Dijk."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie