Nieuws

'Ik denk dat Schreuder andere ideeën heeft over de invulling van de spitspositie'

'Ik denk dat Schreuder andere ideeën heeft over de invulling van de spitspositie'

22 June - 17:56
1

Mike Verweij verwacht dat Dusan Tadic en Steven Bergwijn de rol van Sébastien Haller gaan overnemen in Amsterdam. De Ajax-spits staat voor een vertrek naar Borussia Dortmund en daar lijkt Alfred Schreuder niet rouwig om te zijn.

"Als de nieuwe trainer hem toch redelijk 'makkelijk' laat gaan, dan past hij niet in de visie van Alfred Schreuder", zegt Verweij in de studio van De Telegraaf over de aanstaande transfer van Haller. "Ik denk dat Schreuder gewoon andere ideeën heeft over de invulling van de spitspositie."

"Brobbey wordt daar als het goed is een alternatief voor, maar ook Tadic en zelfs Bergwijn zullen daar wel gaan spelen", zegt Verweij over de spitspositie van de Amsterdammers. "Ik heb echt het idee dat Schreuder hier heel duidelijk zijn stempel drukt op Ajax."

Ajax hoopt Brobbey komend seizoen definitief terug te halen naar Amsterdam. De twintigjarige spits vertrok in de zomer van 2021 transfervrij naar RB Leipzig, maar keerde afgelopen winter alweer op huurbasis terug bij de regerend landskampioen. Ajax zal diep in de buidel moeten tasten voor Brobbey, Leipzig wil naar verluidt namelijk een bedrag van achttien miljoen euro ontvangen voor de spits.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie