Transfernieuws

Utrecht-spits volgt Janssen: 'Was voor mij snel duidelijk dat ik wilde blijven'

Utrecht-spits volgt Janssen: 'Was voor mij snel duidelijk dat ik wilde blijven'

22-06-2022 17:41 Laatste update: 17:43

Nick Venema vertrekt definitief naar VVV-Venlo. De spits van FC Utrecht werd afgelopen halfjaar al verhuurd aan de Limburgers en tekent een contract in De Koel tot medio 2025.

FC Utrecht ontvangt een kleine transfersom voor Venema, die blij is met zijn langere verblijf in Venlo. "VVV is een hele mooie club en ik heb het hier heel erg goed naar mijn zin gehad", vertelt de spits op de clubsite. "Ik wilde dus graag blijven en na de goede gesprekken met Willem Janssen en de komst van Rick Kruys, die ik al goed ken vanuit mijn tijd bij FC Utrecht, was het voor mij snel duidelijk dat ik ook de komende jaren voor VVV wil spelen."

Ook technisch manager Janssen is ontzettend blij met de komst van Venema. "Met Nick halen we het extra scorend vermogen binnen waar we naar op zoek waren", stelt hij. "Het is voor VVV een hele goede deal die past binnen onze mogelijkheden. Dat is vooral mogelijk doordat Nick zelf gewoon heel graag bij VVV wilde blijven."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!