Transfernieuws

Kishna: 'Daarom vind ik het niet chique om ADO in de wachtkamer te laten wachten'

Kishna: 'Daarom vind ik het niet chique om ADO in de wachtkamer te laten wachten'

22-06-2022 17:12 Laatste update: 17:13
0

Ricardo Kishna gaat vertrekken bij ADO Den Haag, dat bevestigt de 27-jarige aanvaller tegenover Omroep West. De ex-Ajacied hoopt dat hij de overstap naar een mooie buitenlandse club kan maken.

ADO Den Haag en zijn nieuwe hoofdtrainer Dirk Kuyt probeerden de technicus nog binnenboord te houden, maar dat bleek tevergeefs. "Het was een mooi gebaar van ADO en ik heb er zeker over nagedacht, maar ik wil nog een keer een buitenlands avontuur aangaan", vertelt Kishna in gesprek met Omroep West.

"Er wordt intern hard gewerkt aan een sterk elftal en de plannen die zijn voorgehouden zien er ook oprecht goed uit, dat maakte ook echt dat ik er nog eens goed over na heb gedacht", vervolgt de ADO-aanvaller. "Maar ik merk dat een buitenlands avontuur aan mij blijft trekken. Daarom vind ik het niet chique om ADO in de wachtkamer te laten wachten."

Kishna heeft dus besloten om zijn aflopende contract niet te verlengen. Het is nog niet bekend waar hij volgend seizoen onder contract zal staan. "Er is interesse van clubs uit het buitenland, maar een keuze waar ik mijn carrière ga vervolgen heb ik nog niet gemaakt. Die keuze zal ik de komende periode gaan maken", besluit de Haagse aanvaller.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie