Nieuws

Voormalig Barcelona-directielid haalt uit: 'Al die grote aankopen komen niet'

Voormalig Barcelona-directielid haalt uit: 'Al die grote aankopen komen niet'

22-06-2022 16:50

Toni Freixa is niet onder de indruk van het transferbeleid van FC Barcelona. Het voormalig directielid van de Catalaanse club ziet dat er niets is terechtgekomen van alle grote transfers die dit kalenderjaar zouden plaatsvinden en neemt dat de club kwalijk. 

Dat deelt Freixa via sociale media. Onder meer Robert Lewandowski, Raphinha en Bernardo Silva werden aan de Spaanse club gelinkt, maar tot nu toe blijven de inkomende transfers beperkt bij de Blaugranas. "Jullie weten hopelijk dat Lewandowski, Raphinha, Bernardo Silva en Koundé niet komen, toch?", schrijft het oud-directielid op Twitter.

"Ik geloof niets van de grote plannen van Barcelona', vervolgt Freixa. "Het is duidelijk een rookgordijn. Wat ze zeggen heeft niets te maken met de werkelijkheid en ik heb geen andere keuze dan mensen te waarschuwen: het gaat allemaal niet gebeuren. Barcelona heeft er baat bij een illusie te creëeren wat de situatie betreft", besluit Freixa. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!