Transfernieuws

Streuer ziet twee keepers vertrekken: 'Kunnen wij niet bieden, dat begrijp ik wel'

Streuer ziet twee keepers vertrekken: 'Kunnen wij niet bieden, dat begrijp ik wel'

22-06-2022 16:41 Laatste update: 16:43

FC Twente nam onlangs afscheid van keepers Jeffrey de Lange en Ennio van der Gouw. Technisch directeur Jan Streuer begrijpt dat de doelmannen een ander pad kiezen, aangezien beide spelers niet in de plannen van de Tukkers voorkomen. 

Dat zegt Streuer in gesprek met 1Twente EnschedeDe Lange ging naar Go Ahead Eagles, terwijl Van der Gouw onderweg lijkt naar VVV Venlo. "Van der Gouw heeft aangegeven dat hij meer wil spelen. Dat kunnen wij hem niet bieden. Dus hij is officieel vertrokken", zegt Streuer. "Hij had wel kunnen blijven als derde keeper. Maar hij wil meer spelen. Dat begrijp ik wel."

De doelmannen moesten niet de minste keepers voor zich duiden in Enschede. Lars Unnerstall is de onbetwiste nummer één bij de club en onlangs werd Prezemyslaw Tyton gehaald als tweede doelman. 

In de tussentijd kijkt Twente hoe de derde keeperspositie het beste kan worden opgevuld. Dat kan eventueel vanuit de eigen jeugd. "Sam Karssies, die er nu ook bijzit, is voor nu de derde keeper. Maar misschien komt daar nog iemand bij, maar daar hebben we ook geen haast mee", besluit Streuer. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!