Nieuws

Klopp neemt op ontroerende wijze afscheid van Mané: 'Hij heeft onze liefde'

Klopp neemt op ontroerende wijze afscheid van Mané: 'Hij heeft onze liefde'

22-06-2022 15:41

Sadio Mané werd woensdag gepresenteerd bij Bayern München en laat Liverpool FC daarmee na zes jaar achter zich. Manager Jürgen Klopp nam op emotionele wijze afscheid van de Senegalees, die een driejarig contract tekent bij Der Rekordmeister

Dat laat Liverpool weten op de clubwebsite. "Het is een groot moment", wordt Klopp geciteerd. "Het heeft geen zin om te doen alsof dat niet zo is. Eén van de betere Liverpool-spelers ooit vertrekt en we moeten toegeven hoe significant dat is."

"Hij vertrekt met onze dankbaarheid en liefde. Hij vertrekt met zijn status vastgebeiteld met de groten. En ja, hij vertrekt op een moment waarin hij één van de betere spelers ter wereld is", besluit Klopp. 

Mané arriveerde in 2016 bij The Reds en maakte de Engelse velden jarenlang onveilig in het aanvalstrio met Mohamed Salah en Roberto Firmino. Bayern München betaalt Liverpool ruim 30 miljoen euro voor de overstap. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!