Nieuws

Van Bommel: 'Van Gaal heeft niets te maken met komst van Janssen'

Van Bommel: 'Van Gaal heeft niets te maken met komst van Janssen'

22-06-2022 13:50

Vincent Janssen stond al een lange tijd op het lijstje van Royal Antwerp FC, vertelt de nieuwe trainer Mark van Bommel. Bondscoach Louis van Gaal dacht dat hij wellicht een rol had gespeeld in de transfer van de spits, maar dat is dus niet zo.

Van Gaal zorgde voor veel discussie met het plotseling oproepen van Janssen. Na het laatste Nations League-duel ging de bondscoach in op de interesse van Antwerp voor de spits. "Misschien is Overmars op zijn naam gekomen omdat wij hem hebben uitgenodigd, dat weet ik niet."

Van Bommel vertelt dat Van Gaal geen aandeel heeft in de komst van Janssen naar België. Overmars had de spits al zo goed als binnen toen hij werd opgeroepen voor Oranje. "Dus hij (Van Gaal, red.) heeft met zijn komst niets te maken", aldus Van Bommel, die verwacht dat Janssen het goed gaat doen bij Antwerp. "Het erg meelevende Antwerp-publiek zal Vincent snel in de armen sluiten. Vincent geeft nooit op en werkt hard. Als hij ook nog gaat scoren, dan is het de perfecte match."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!