Transfernieuws

Heracles haalt zeer ervaren assistent-trainer binnen: 'Welkom thuis, Hendrie!'

Heracles haalt zeer ervaren assistent-trainer binnen: 'Welkom thuis, Hendrie!'

22-06-2022 12:07 Laatste update: 12:08

Heracles Almelo heeft zich versterkt met assistent-trainer Hendrie Krüzen. De 57-jarige oud-voetballer was de afgelopen jaren werkzaam als assistent van Peter Bosz bij Borussia Dortmund en Olympique Lyon. Voor Krüzen is het een terugkeer naar de club waar hij ooit al veertien jaar assistent-trainer was. 

Heracles laat de samenwerking met Krüzen weten die de officiële kanalen. De Nederlander tekent een vijfjarig contract en was de afgelopen jaren als assistent van Bosz te vinden. 'De reis bracht hen langs Vitesse, Maccabi Tel Aviv, Ajax, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen en afgelopen seizoen bij Olympique Lyon. De terugkeer van Krüzen in zijn geboortestad betekent zijn derde termijn als assistent-trainer bij Heracles Almelo', valt te lezen op de clubsite.

Technisch directeur Nico-Jan Hoogma is verheugd met de terugkeer van Krüzen. "Wij hebben in al die jaren dat Hendrie weg was veel contact met hem gehouden. Toen de mogelijkheid ontstond om Hendrie terug te halen hebben wij direct geschakeld. De kwaliteiten die Hendrie bezit willen wij graag toevoegen aan onze technische staf en wij zijn heel blij dat dit gelukt is."

Het doel van het gedegradeerde Heracles is duidelijk, zo stelt Hoogma. "We willen dit seizoen graag attractief voetbal terugbrengen in Almelo. Het voetbal dat de supporters graag zien. Dat voetbal moet vervolgens gekoppeld worden aan resultaat. We hebben samen maar één doel: promoveren! Daar hebben we iedereen bij nodig en ik roep bij deze ook alle supporters die nog geen seizoenkaart hebben op om er een aan te schaffen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!