Transfernieuws

Cambuur denkt aan 4 à 5 ton, PEC ligt dwars: Gewoon echt onbespreekbaar

Cambuur denkt aan 4 à 5 ton, PEC ligt dwars: "Gewoon echt onbespreekbaar"

22-06-2022 07:49

SC Cambuur wil zich dolgraag versterken met PEC Zwolle-middenvelder Thomas van den Belt. De Zwollenaren willen de ‘sleutelspeler’ echter niet laten gaan en houden hem aan zijn contract.

Saillant detail is dat vader Gerald van den Belt al jarenlang actief is als financieel directeur bij Cambuur, dat zaterdagavond de interesse kenbaar maakte. "Thomas is iemand die zich kan doorontwikkelen naar een hele goede middenvelder die bij een topclub eindigt. Als je reëel bent, zou je vier, vijf ton moeten betalen. Dan zijn wij heel geïnteresseerd", liet trainer Henk de Jong optekenen door Omrop Fryslân.

PEC wil de middenvelder niet kwijt. "Een vertrek is voor ons op dit moment gewoon echt onbespreekbaar", aldus technisch directeur Marcel Boudesteyn tegenover De Stentor. "We willen Thomas heel graag behouden. We zien in hem een sleutelspeler voor het komende seizoen. Zeker omdat we op die positie al niet ruim bezet zijn."

De Blauwvingers zetten juist in op een contractverlenging met Van den Belt. "We hopen ergens de komende weken duidelijkheid te hebben over zijn contractverlenging en ik ga ervan uit dat we daar samen uitkomen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!