Nieuws

Contractnieuws uit Amsterdam: Stekelenburg en Taylor gaan nog even door bij Ajax

Contractnieuws uit Amsterdam: Stekelenburg en Taylor gaan nog even door bij Ajax

21-06-2022 19:39 Laatste update: 19:44
3

Ajax zal naar alle waarschijnlijkheid ook volgend jaar over Maarten Stekelenburg kunnen beschikken. De 39-jarige doelman is van plan om zijn aflopende contract te verlengen, meldt Voetbal International. Het is niet het enige contractnieuws uit Amsterdam.

Stekelenburg

Stekelenburg maakte twee jaar geleden zijn rentree in de Eredivisie en werd zelfs tot eerste doelman gebombardeerd toen Andre Onana werd geschorst wegens doping. Het afgelopen seizoen was op persoonlijk vlak alleen wel een seizoen om snel te vergeten voor Stekelenburg. De routinier raakte ernstig geblesseerd aan zijn heup.

Aan het eind van het seizoen was Stekelenburg er dan toch weer, en nu lijkt hij klaar en fit om het uit te gaan vechten met Remko Pasveer (38) en Jay Gorter (22). Onana keert niet meer terug bij Ajax, en zet zijn carrière naar alle waarschijnlijkheid voort bij Internationale.

Taylor

Naast Stekelenburg is Ajax ook van plan om het contract van Kenneth Taylor open te breken. De 20-jarige middenvelder heeft nog een verbintenis tot de zomer van 2024, maar heeft inmiddels al een nieuwe aanbieding ontvangen uit Amsterdam. De middenvelder van Jong Oranje wordt gezien als potentiële opvolger van de naar Bayern München vertrokken Ryan Gravenberch.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!