Transfernieuws

Go Ahead Eagles pikt oud speler van Ajax, PSV, Liverpool en Barcelona op bij Lazio

Go Ahead Eagles pikt oud speler van Ajax, PSV, Liverpool en Barcelona op bij Lazio

21-06-2022 18:10

Go Ahead Eagles spreekt ook zijn woordje mee op de transfermarkt. De Deventenaren hebben Bobby Adekanye overgenomen van SS Lazio. De aanvaller tekent voor twee jaar op de Adelaarshorst.  

Go Ahead Eagles spreekt ook zijn woordje mee op de transfermarkt. De Deventenaren hebben Bobby Adekanye overgenomen van Lazio. De aanvaller tekent voor twee jaar op de Adelaarshorst.  

De 23-jarige Adekanye heeft al een indrukwekkende lijst aan clubs achter zijn naam. Hij maakte periodes door bij Ajax, Barcelona, PSV, Liverpool en Lazio. De Italiaanse club verhuurde de aanvaller al aan Cádiz, ADO Den Haag en Crotone.

Voor de Eagles genoeg reden om Adekanye permanent in te lijven. De aanvaller is alweer de zevende versterking voor het nieuwe seizoen. José Fontán (Celta da Vigo), Jahnoah Markelo (transfervrij), Finn Stokkers (RKC Waalwijk), Xander Blomme (Club Brugge), Rashaan Fernandes (Telstar) en Jeffrey de Lange (Go Ahead Eagles) gingen hem voor.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!