Transfernieuws

Odgaard hard op weg naar Alkmaar: AZ en Sassuolo nagenoeg rond over forse som

Odgaard hard op weg naar Alkmaar: AZ en Sassuolo nagenoeg rond over forse som

21-06-2022 17:55

Jens Odgaard mag zich bijna AZ’er noemen. De Alkmaarders zitten in een vergevorderd stadium in de onderhandelingen met Sassuolo en naderen een akkoord over de transfersom van de Deen. Odgaard heeft nog een éénjarig contract in Italië, maar AZ moet diep in de buidel tasten, weet VoetbalPrimeur.

Odgaard staat al sinds lange tijd op het lijstje van AZ. De Alkmaarders moeten om en nabij de vier miljoen euro op tafel leggen om de Deen los te weken. Naar verluidt kan hij een contract voor vijf jaar gaan tekenen in Alkmaar.

Persoonlijk moeten Odgaard en AZ het nog wel eens worden, maar dat lijkt niet voor veel problemen te gaan zorgen. Op het papierwerk, de medische keuring en andere formaliteiten na, is de transfer nagenoeg rond. AZ  legt met Odgaard de derde speler van het seizoen vast. Mees de Wit en Mayckel Lahdo gingen de spits al voor.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!