Nieuws

'Hoever is een goede speler die in potentie een hoog plafond heeft'

'Hoever is een goede speler die in potentie een hoog plafond heeft'

21-06-2022 16:57 Laatste update: 16:58

Ki-Jana Hoever staat op het punt om te verkassen naar PSV. De rechtsback zat bij Wolverhampton Wanderers op een dood spoor en hoopt in de Eredivisie weer tot spelen te komen.

Naar verluidt was zijn oude club Ajax ook geïnteresseerd. De Britse sportverslaggever Alex Dicken begrijpt de interesse van PSV en Ajax volledig, laat hij weten in gesprek met VoetbalPrimeur. "Ik ben niet heel erg verrast, omdat Hoever een goede speler is die in potentie een hoog plafond heeft. Slechts een paar Nederlandse clubs zijn aantrekkelijk voor Hoever, Ajax en PSV vallen daar onder."

Wolves betaalde in 2020 ruim tien miljoen euro om Hoever los te weken bij Liverpool. "Hij werd aangetrokken als stand-in van Nélson Semedo, met kans op speeltijd in de beker. Hij moest zich klaarstomen voor het tweede seizoen. Maar helaas voor Hoever ging Semedo beter en beter spelen en kreeg hij weinig speeltijd onder Bruno Lage."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!