Breaking news

'PSV pakt door: Eindhovenaren bereiken akkoord en gaan zich versterken met Hoever'

'PSV pakt door: Eindhovenaren bereiken akkoord en gaan zich versterken met Hoever'

21-06-2022 16:22 Laatste update: 16:45
9

Ki-Jana Hoever gaat de overstap maken naar PSV. De Eindhovenaren zijn tot een akkoord gekomen met Wolverhampton Wanderers, melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International.

Er gingen al lange tijd geruchten dat Hoever de interesse had gewekt van PSV. Naar verluidt was ook Ajax een belangrijke gegadigde voor de rechtsback die bij Wolves op een zijspoor terecht was gekomen. Hoever maakt echter de overstap naar Eindhoven. Het zal om een huurdeal gaan, maar of er een optie tot koop is bedongen, is voorlopig nog niet bekend.

De twintigjarige verdediger ondergaat woensdag de keuring bij PSV, waar hij de derde versterking van deze week zal worden. Eerder werden doelmannen Walter Benítez en Boy Waterman al aangetrokken door de Eindhovense club. Hoever doorliep de jeugdopleiding van Ajax en koos voor een vroeg vertrek naar Liverpool. Daar wist hij echter nooit door te breken en stapte in 2020 over naar Wolves.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!