Nieuws

Van Bommel lovend: 'Overmars heeft natuurlijk een geweldig trackrecord'

Van Bommel lovend: 'Overmars heeft natuurlijk een geweldig trackrecord'

21-06-2022 15:45

Mark van Bommel is dinsdagmiddag officieel gepresenteerd bij zijn nieuwe club Royal Antwerp. De Nederlandse oefenmeester ging tijdens zijn eerste persconferentie in op de rol van Marc Overmars en de komst van Vincent Janssen.

Antwerp heeft met Paul Gheysens een rijke eigenaar aan het roer staan. De Belg stelde Marc Overmars aan als technisch directeur, die op zijn beurt Mark van Bommel vastlegde als nieuwe hoofdtrainer. "Marc heeft me niet gezegd wat het budget is. Alleen dat hij op bepaalde posities spelers wil halen, waardoor wij beter worden. Zijn standaardopmerking is: 'Laat mij nou maar knutselen aan dat elftal'. Daar laat ik hem ook zijn gang in gaan, want hij heeft natuurlijk een geweldig trackrecord", vertelt van Bommel.

De oud-trainer van PSV en Wolfsburg geeft ook aan dat hij hoopt op offensieve versterkingen voor het elftal. Antwerp trok onlangs Janssen aan, maar is nu gefocust op het binnenhalen van flankspelers. "Zoals meerdere clubs willen we snelheid aan de buitenkanten", zegt Van Bommel, die verwacht dat Janssen snel de harten voor zich zal winnen. "Het hartstochtelijke Antwerp-publiek zal hem snel in de armen sluiten, denk ik. Vincent geeft niet op, werkt hard en daar houden de mensen hier van. Als hij ook nog gaat scoren, dan is het de perfecte match."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!