Breaking news

Fortuna Sittard stunt en legt Burak Yilmaz (36) voor vijf jaar vast

Fortuna Sittard stunt en legt Burak Yilmaz (36) voor vijf jaar vast

21-06-2022 15:07 Laatste update: 15:23
6

Fortuna Sittard heeft voor een megastunt gezorgd door Burak Yilmaz voor vijf jaar vast te leggen. De Turkse spits liep bij Lille OSC uit zijn contract en maakt transfervrij de overstap naar Sittard.

"Dit is een prachtige dag voor Fortuna Sittard, dat we een speler met deze status weten vast te leggen", reageert technisch directeur Sjoerd Ars op de komst van Yilmaz. "Burak is ondanks zijn leeftijd nog enorm fit en gretig. We zijn er ook van overtuigd dat hij met zijn ervaring van meerwaarde gaat zijn, zowel op als buiten het veld."

Yilmaz kwam in het verleden uit voor Besiktas, Trabzonspor, Galatasaray en het Chinese Beijing Guoan en speelde 77 interlands voor Turkije. De 36-jarige spits tekent voor vijf jaar in Sittard. De eerste twee jaar zal hij actief zijn als speler en daarna gaat de Turk zich richten op het trainersvak.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!