Nieuws

Van Hooijdonk reageert op potentiële ruildeal: 'Zou ik nooit doen, had geen idee'

Van Hooijdonk reageert op potentiële ruildeal: 'Zou ik nooit doen, had geen idee'

21-06-2022 14:16

Sydney van Hooijdonk is niet van plan naar FC Groningen te vertrekken. De Bologna FC-huurling is door de Italiaanse club genoemd als potentiële ruildeal voor Jorgen Strand Larsen, maar was zelf niet op de hoogte van dat nieuws. 

Dat laat Van Hooijdonk weten aan Voetbal International vanaf zijn vakantie-adres. Bologna heeft veel belangstelling voor Strand Larsen en wilde de eigen spelers betrekken bij een mogelijke ruildeal. Van Hooijdonk stond op het lijstje van potentiële kandidaten, maar zegt zelf geen trek te hebben in een Gronings avontuur. 

"Ik zou dat nooit doen vanwege mijn gevoel bij SC Heerenveen", zegt Van Hooijdonk. De spits werd het afgelopen seizoen door Heerenveen van Bologna gehuurd en liet een goede indruk achter in Friesland. De Nederlander scoorde zes keer in dertien duels en leverde een assist. De spits ligt tot 2025 vast bij het Italiaanse Bologna, dat het afgelopen seizoen als dertiende eindigde in de Serie A

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!