Transfernieuws

'Groningen kan aan volgende miljoenendeal denken: Bologna meldt zich voor spits'

'Groningen kan aan volgende miljoenendeal denken: Bologna meldt zich voor spits'

21-06-2022 13:51 Laatste update: 13:52

FC Groningen kan zich voorzichtig op gaan maken voor een tweede miljoenendeal. Na de verkoop van Bjorn Meijer aan Club Brugge is het nu de beurt aan Bologna, dat concrete interesse toont in Jørgen Strand-Larsen. 

Dat weet Voetbal International te melden. Il Corriere dello Sport schreef eerder in juni al over de vermeende interesse van Bologna, maar inmiddels is die interesse concreet geworden. Strand Larsen maakte het afgelopen seizoen indruk in de Eredivisie en scoorde veertien keer in 32 wedstrijden. Ook gaf de Noor twee assists.

Bologna is bereid spelers te betrekkken in de deal voor Strand Larsen. Voor Heerenveen is dat extra interessant, aangezien Sydney van Hooijdonk tot de lijst van spelers behoort waar Bologna over wil onderhandelen. Van Hooijdonk speelde het afgelopen seizoen al op huurbasis voor SC Heerenveen, de buurman van de Groningers. 

Strand Larsen blijkt tot nu toe een schot in de roos van Groningen. De spits kwam in 2020 over van het Noorse Sarpsborg 08. Destijds werd er ruim één miljoen euro betaald voor de goaltjesdief. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!