Transfernieuws

'Derde club in de race om Renato Sanches, maar Serie A-club moet eerst verkopen'

'Derde club in de race om Renato Sanches, maar Serie A-club moet eerst verkopen'

21-06-2022 13:15 Laatste update: 13:38
1

Juventus heeft zich gemengd in de race om Renato Sanches. De Italiaanse club ziet de Portugees graag naast de arriverende Paul Pogba staan, maar moet wel eerst een geschikte club voor Adrian Rabiot vinden. 

Dat meldt La Stampa. De Portugese middenvelder wordt de laatste tijd veel in verband gebracht met Paris Saint-Germain en AC Milan, maar de Oude Dame is ook geïnteresseerd in Sanches. Juve ziet Adrian Rabiot en Aaron Ramsay graag vertrekken en ziet in Pogba en Sanches de ideale opvolgers. Ramsey wordt al gestald bij Rangers FC van Giovanni van Bronckhorst, terwijl onder meer Manchester United wordt gelinkt aan Rabiot. 

Het contract van Sanches verloopt in 2023 en de speler lijkt niet geïnteresseerd om te verlengen bij huidige werkgever Lille OSC. PSG is bereid een bod tot 30 miljoen euro neer te leggen, terwijl Juventus bereid is slechts vijftien miljoen euro neer te tellen voor de Portugees. De Italiaanse club moet echter wel Rabiot verkopen voordat er ingekocht kan worden. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!