Nieuws

'Chelsea hoopt dubbelslag te slaan bij Manchester City: ook Aké op het lijstje'

'Chelsea hoopt dubbelslag te slaan bij Manchester City: ook Aké op het lijstje'

21-06-2022 12:50 Laatste update: 12:50
3

Chelsea hoopt naast Raheem Sterling ook Nathan Aké op te pikken bij Manchester City, meldt The Telegraph. De Oranje-international zou op Stamford Bridge de naar Real Madrid vertrokken Antonio Rüdiger moeten opvolgen.

Aké is bij City geen basisspeler en dus zou hij wel oren hebben naar een vertrek bij City. De verdediger stond tussen 2011 en 2017 al onder contract bij Chelsea, maar wist niet door te breken in de hoofdmacht. The Blues verhuurden hem aan Bournemouth, waar hij een ijzerstere indruk achterliet en een transfer naar City afdwong.

Bij Chelsea zou Aké de vervanger zijn van Rüdiger. De verdediger verkaste transfervrij naar Real Madrid en dus kan manager Thomas Tuchel wel een defensieve aanwinst gebruiken in zijn selectie. De Duitser zou al lange tijd gecharmeerd zijn van Aké en hoopt hem op korte termijn te kunnen verwelkomen in Londen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!