Interview

'Met een andere trainer was ik misschien nog eerste keeper bij PSV geweest'

'Met een andere trainer was ik misschien nog eerste keeper bij PSV geweest'

30-10-2021 13:27

Lars Unnerstall denkt dat hij met een andere trainer bij PSV nog in Eindhoven had gespeeld. Roger Schmidt zag het echter niet in hem zitten omdat hij geen 'meevoetballende doelman' is.

Dat wil Schmidt wel graag en dus was er geen plaats voor de huidige keeper van FC Twente, die het zaterdag op zal nemen tegen zijn oude ploeg. "Schmidt wilde een doelman die ook voetballend goed is en dat is niet mijn sterkste punt", vertelt Unnerstall aan De Telegraaf. "Die pech kun je hebben in een carrière. Als er een trainer was gekomen die het tegenhouden van ballen het belangrijkste vindt voor een keeper, was ik misschien nog steeds eerste keeper bij PSV."

Van revanchegevoelens op de club of de trainer is echter geen sprake. Unnerstall gaat met zijn Twente naar het Philips Stadion om drie punten te halen en voelt daar verder niks bij. "Het is voor mij gewoon een wedstrijd tegen een van mijn oude clubs, een club waar ik twee jaar met heel veel plezier heb gespeeld. En natuurlijk wil je graag winnen tegen je oude club, maar ik heb daar verder geen bijgedachten over."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!