Nieuws

Staf van Fraser compleet: FC Utrecht stelt Wapenaar aan als nieuwe keeperstrainer

Staf van Fraser compleet: FC Utrecht stelt Wapenaar aan als nieuwe keeperstrainer

21-06-2022 12:15 Laatste update: 12:48

FC Utrecht heeft met de komst van Harald Wapenaar de technische staf van nieuwe trainer Henk Fraser gecompleteerd. De oud-doelman volgt Stefan Postma op in de Domstad.

Aleksandar Rankovic en Twan Scheepers zullen Fraser assisteren bij Utrecht. Michel Vorm, Dick Advocaat en Rick Kruys vertrokken juist uit Utrecht. Laatstgenoemde werd door oud-speler Willem Janssen naar VVV Venlo gehaald als nieuwe hoofdtrainer. Kruys zag een rol als assistent niet zitten en wilde op eigen benen staan.

Wapenaar is de opvolger van Postma, die jarenlang actief was in de Domstad. Technisch directeur Jordy Zuidam reageert op de clubsite op het vertrek van Postma. "Stefan heeft zich jarenlang met ziel en zaligheid ingezet om het keepersgilde van FC Utrecht optimaal te laten presteren. Niet alleen de keepers van het eerste elftal, maar ook de teams daaronder konden teren op de kennis en ervaring van Stefan. De afgelopen periode zijn we in gesprek geweest met Stefan over de hele nieuwe invulling van de technische staf, die we voor ogen hadden"

"Dat waren open en eerlijke gesprekken, waarin we tot de conclusie zijn gekomen dat de wegen van Stefan en FC Utrecht zullen scheiden. We zijn Stefan dankbaar voor hetgeen hij voor FC Utrecht heeft betekend."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!