Transfernieuws

Doodeman verlaat Cambuur voor KKD: 'In mijn ogen een logische stap'

Doodeman verlaat Cambuur voor KKD: 'In mijn ogen een logische stap'

21-06-2022 11:20

Willem II heeft Nick Doodeman overgenomen van SC Cambuur. De aanvaller heeft zijn handtekening gezet onder een driejarig contract.

Doodeman belandde in Leeuwarden op een zijspoor en kiest daarom voor een overstap naar Willem II. "Ik concludeerde dat ik om aan speelminuten te komen Cambuur moest verlaten. De Keuken Kampioen Divisie was in mijn ogen een logische stap en het niveau om mezelf weer te laten zien", vertelt hij op de clubsite. "Willem II was een van de clubs die ik nog voor het contact op mijn lijstje had en de eerste club die concreet interesse toonde. Ik was heel enthousiast toen het eerste contact er was en daarna is het snel gegaan."

Technisch directeur Teun Jacobs is erg blij met de komst van Doodeman. "Met veel snelheid en diepgang achter de laatste linie van de tegenstander heeft Nick een speciaal wapen in huis. In de Eerste Divisie heeft hij laten zien dat hij daarmee garant staat voor goals en assists. Dat is precies wat we nodig hebben en verwachten. We zijn dan ook blij dat Nick voor ons gekozen heeft."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!