Nieuws

Waterman: 'De warmte van de club is ongeëvenaard, alsof je nooit weg ben geweest'

Waterman: 'De warmte van de club is ongeëvenaard, alsof je nooit weg ben geweest'

21-06-2022 10:17

Boy Waterman is na negen jaar terug in Eindhoven. De doelman was de afgelopen jaren actief in het buitenland, maar keert op 38-jarige leeftijd weer terug bij PSV.

Het was al lange tijd bekend dat PSV op zoek was naar een doelman. De naam van Waterman kwam echter helemaal uit het niets. "Binnen anderhalve dag was het heel serieus", vertelt de doelman tegenover PSV TV. "De warmte van de club is eigenlijk ongeëvenaard. Mijn zoontje hier vorig jaar met mijn vrouw voor een rondleiding geweest en hij vond het helemaal geweldig. We waren aan het zoeken: wie komt ons halen? Er was niet verteld wie. En dan zie je Mart (Mart van den Heuvel, red.) en is alles in één keer alsof je nooit weg bent geweest."

Waterman wordt gehaald als derde doelman en krijgt ook een belangrijke rol in het begeleiden van de nieuwe lichting spelers in de PSV-selectie."Die eigenlijk nog niet weten waar ze aan beginnen. Ik wil dat graag overbrengen aan die jongens: kneiterhard trainen, want dat is waar het begint. Het is leuk dat je goed kunt voetballen, maar er zijn genoeg jongens die iets minder goed konden voetballen, maar keihard hebben gewerkt en het veel verder hebben geschopt."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!