Transfernieuws

'PSG probeert Lewandowski-transfer te kapen en blijft in stunt geloven'

'PSG probeert Lewandowski-transfer te kapen en blijft in stunt geloven'

21-06-2022 09:01
2

Paris Saint-Germain denkt erover om een bod te doen op Robert Lewandowski. De Poolse spits ligt overhoop met werkgever Bayern München en is naar verluidt mondeling al akkoord met FC Barcelona, maar de Franse landskampioen wil de wereldspits graag naast Kylian Mbappé zetten. 

Dat meldt FootMercato. Volgens het Franse medium is voetbaladviseur Luis Campos druk bezig om de Pool naar Parijs te halen en heeft de clubleiding inmiddels toestemming gegeven om werk te maken van de komst van de spits. 'Terwijl alles erop wees dat er al een schijnhuwelijk tussen de Poolse spits en FC Barcelona gesloten was, heeft "Lewy" in Catalonië nog niet getekend', wordt geschreven. 

Barcelona doet binnenkort naar verluidt een bod van vijftig miljoen euro en hoopt dat Bayern deze zal accepteren. In de tussentijd blijft PSG aan een eigen deal werken in de hoop de Pool net op tijd weg te kapen. Zaakwaarnemer Pini Zahavi is er niet op tegen dat Lewandowski naar Parijs vertrekt: Neymar jr. arriveerde onder Zahavi al in de Franse hoofdstad. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!