Nieuws

'Staf FC Utrecht compleet: opvallende naam gaat Fraser assisteren'

'Staf FC Utrecht compleet: opvallende naam gaat Fraser assisteren'

20-06-2022 22:48

De technische staf van FC Utrecht is compleet. Naast Aleksandar Rankovic gaat ook Twan Scheepers de nieuwe trainer Henk Fraser assisteren in de Domstad, zo meldt het Algemeen Dagblad.

Fraser werd gedurende het seizoen aangesteld als nieuwe trainer voor het seizoen 2022/2023. Rick Kruys werd na het vertrek van René Hake tijdelijk aangesteld als interim-trainer. Aanvankelijk was het de bedoeling dat hij komend seizoen weer assistent zou worden bij Utrecht, maar Kruys besloot de overstap te maken naar VVV-Venlo. Hierdoor kwam er een plek binnen de technische staf vrij, die Scheepers zal gaan vervullen. Hij was in het verleden jeugdtrainer bij PSV en ging in 2019 met Phillip Cocu mee naar Derby County als assistent-trainer.

Eerder maakte Utrecht al bekend dat Rankovic Fraser zou gaan assisteren bij de hoofdmacht. Daarnaast wordt Harald Wapenaar de nieuwe keeperstrainer van de Domstedelingen. Volgens het AD gaat Jacob Mulenga komend seizoen ook deel uitmaken van de technische staf van Utrecht. Het is echter nog niet duidelijk welke rol hij precies zal gaan vervullen. De voormalig spits van Utrecht kwam afgelopen seizoen in actie voor Go Ahead Eagles en hing op de slotdag zijn voetbalschoenen aan de wilgen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!