Transfernieuws

Feyenoord-sluitpost vertrekt na drie maanden en tekent bij OH Leuven

Feyenoord-sluitpost vertrekt na drie maanden en tekent bij OH Leuven

20-06-2022 22:28 Laatste update: 22:33

Valentin Cojocaru verruilt Feyenoord voor het Belgische OH Leuven. De Roemeense doelman stond slechts drie maanden onder contract in Rotterdam, waarin hij geen enkele officiële wedstrijd keepte.

Cojocaru tekent een contract voor drie seizoenen bij OH Leuven. Feyenoord ontvangt naar verluidt vier ton van de club uit de Jupiler Pro League voor de overgang van de 26-jarige sluitpost. Cojocaru maakte in maart de overstap van SK Dnipro-1 (Oekraïne) naar Rotterdam, nadat er een extra transferperiode ingelast was voor spelers uit de Russische en Oekraïense competitie. 

Marc Brys, trainer van OH Leuven, is erg verheugd met de komst van Cojocaru. "Met de komst van Valentin Cojocaru beschikken we nu over drie volwaardige doelmannen. Valentin is een grote en zelfzekere doelman die over de nodige ervaring beschikt", laat hij weten op de clubsite van OH Leuven. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!