Transfernieuws

RKC'er vertrekt na Eredivisie-handhaving: 'Avontuur dat ik niet kan weigeren'

RKC'er vertrekt na Eredivisie-handhaving: 'Avontuur dat ik niet kan weigeren'

20-06-2022 15:22

Richard van der Venne vertrekt bij RKC Waalwijk. De middenvelder maakt via social media bekend dat hij zich gaat opmaken voor een nieuwe uitdaging.

'Beste RKC'ers, met trots kan ik vertellen dat ik de afgelopen tweeënhalf jaar speler ben geweest van RKC', schrijft Van der Venne op Instagram. 'RKC heeft mij de kans gegeven om kennis te mogen maken met de Eredivisie. De afgelopen twee jaar Eredivisie directe handhaving op eigen kracht en dit jaar dus zelfs een tiende plek! Echter is het tijd voor een nieuw avontuur...'

'Er is een nieuw avontuur op mijn pad gekomen die ik niet kan weigeren en deze wil ik met beide handen aanpakken', legt de dertigjarige middenvelder uit. Van der Venne laat in het midden om welke club het gaat. De spelverdeler uit Oss speelde dit seizoen 22 duels voor RKC, waarin hij goed was voor vijf doelpunten en drie assists. De oud-speler van TOP Oss en Go Ahead Eagles kon vanwege zijn aflopende contract transfervrij vertrekken.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Richard van der Venne (@richrdd)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!