Breaking news

Drietal aan PSV'ers ontbreekt op eerste training om een transfer af te ronden

Drietal aan PSV'ers ontbreekt op eerste training om een transfer af te ronden

20-06-2022 14:43 Laatste update: 14:54

PSV is maandag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen zonder Mario Götze, Maximiliano Romero en Vincent Müller. Het drietal krijgt de ruimte om een transfer af te ronden, melden de Eindhovenaren.

De selectie die op het veld te bewonderen is bestaat uit 24 namen. Zonder Götze dus, die bezig is met een transfer naar Eintracht Frankfurt. De Europa League geeft naar verwachting vandaag groen licht voor het activeren van de afkoopclausule van vier miljoen euro. Romero is al overgevlogen naar Argentinië om zijn transfer naar Racing Club af te ronden. Waar doelman Müller precies mee bezig is, is onbekend.

Verder zijn er nog een aantal afwezigen wegens de afgelopen interlandperiode. Het gaat hierbij om de namen van Jordan Teze, Cody Gakpo, Erick Gutiérrez, Ritsu Doan en Ibrahim Sangaré. Naar verwachting zullen zij op 4 juli weer aansluiten bij PSV.

Ook is er een vijftal geblesseerden. Olivier Boscagli, Philipp Mwene, Carlos Vinícius, André Ramalho en Mauro Júnior ontbreken. Naar verwachting zal iedereen in de loop van de voorbereiding na elkaar instromen, op Boscagli na. De Franse centrale verdediger liep aan het eind van het voorbije seizoen een zware knieblessure op waardoor hij zich moet richten op de tweede seizoenshelft.

Ook Derrick Luckassen staat weer op het veld bij PSV. De voormalig verdediger van AZ was verhuurd aan het Turkse Fatih Karagümrük, en keert nu weer terug. Ruud van Nistelrooy heeft ook negen spelers van Jong PSV aan de selectie toegevoegd.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!