Breaking news

Daar is ie dan: PSV presenteert met Waterman de eerste aanwinst van de zomer

Daar is ie dan: PSV presenteert met Waterman de eerste aanwinst van de zomer

20-06-2022 13:18 Laatste update: 13:21

PSV heeft Boy Waterman binnen. De ervaren doelman - die al een periode in Eindhoven achter de rug heeft – is de eerste aankoop voor het nieuwe seizoen 2022/2023.

De doelman staat al achttien jaar onder de lat en heeft daarin ook de nodige ervaring in Nederland opgedaan bij AZ, sc Heerenveen, ADO Den Haag, De Graafschap en PSV. In de zomer van 2013 maakte Waterman de stap naar het buitenland. De 38-jarige doelman komt transfervrij over van het Griekse OFI Kreta.

Waterman komt naar alle waarschijnlijkheid niet naar PSV als eerste doelman, maar als derde. Zijn twee concurrenten voor hem zullen uit gaan maken wie de eerste keeper wordt. Eén van die twee is sowieso Joël Drommel en de verwachting is dat Walter Benítez daar snel bijkomt. De Argentijn is transfervrij en moet de stap maken van OGC Nice.

PSV begint maandag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen, onder leiding van Ruud van Nistelrooy. De Eindhovenaren hebben ruim een maand om zich voor te bereiden op de eerste testkees, op 30 juli tegen Ajax om de Johan Cruijff Schaal. Meteen daarna worden de Champions League-voorrondes gespeeld en wacht de eerste competitiewedstrijd tegen FC Emmen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!