Nieuws

Inter-eigenaar bevestigt onder andere transfer Onana: Dat is helemaal rond

Inter-eigenaar bevestigt onder andere transfer Onana: "Dat is helemaal rond"

20 juni - 12:58
0

De club heeft niet nog niet officieel bevestigd, maar Andre Onana vertrekt naar Internazionale. Dat heeft Inter-eigenaar Giuseppe Marotta prijsgeven in de Italiaanse media. Marotta laat zijn licht ook schijnen op andere transfers en doelwitten.

Onana vertrekt transfervrij bij Ajax en daar zullen beide partijen gelukkig mee zijn. Dat ging niet alleen om de manier waarop de doelman van Kameroense komaf met zijn dopingschorsing is omgegaan, maar ook met de manier waarop hij zich presenteerde na zijn rentree. Dat zag ook voormalig manager Erik ten Hag, die hem buiten de selectie voor de laatste Eredivisie-dues hield.

"Mkhitaryan zal de komende dagen officieel zijn, hetzelfde geldt voor Onana. Dat is helemaal rond", zegt Marotta bij Radio Rai. "We kijken naar meerdere spelers. Ik kan zeggen dat we deze week de komst van Lukaku af kunnen ronden."

"Lukaku en Dybala zijn onze doelwitten, maar we moeten financiële zaken in overweging nemen. We zijn in gesprek met deze twee spelers en zullen blij zijn als we ze vastleggen. Zo niet, dan zullen we andere doelwitten overwegen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie