Transfernieuws

Wild gerucht: United zoekt alternatieven voor Frenkie en komt uit bij Koopmeiners

Wild gerucht: United zoekt alternatieven voor Frenkie en komt uit bij Koopmeiners

20-06-2022 11:13 Laatste update: 12:04
6

Manchester United is hard bezig met een mogelijke transfer van Frenkie de Jong. Het wil echter niet vlotten, waardoor er nu gekeken wordt naar alternatieven. Één van die alternatieven zou Teun Koopmeiners zijn, meldt The Mirror.

United deed vorige week een eerste bod van zestig miljoen euro op De Jong, maar dit werd afgewezen door FC Barcelona. Naar verwachting brengt United komende week een beter bod van rond de zeventig miljoen euro uit plus bonussen.

Het is onbekend of Barça dit bod wel voldoende zal vinden en dus stelt United volgens de Engelse krant voorzichtig een schaduwlijst op. Een van de andere gegadigden is dus Koopmeiners. De middenvelder trok afgelopen zomer voor veertien miljoen euro van AZ Alkmaar naar Atalanta Bergamo en nu lonkt een stap naar de Premier League-top.

Ook Koopmeiners zal niet voor een appel en een ei op te halen zijn in Italië. De middenvelder tekende tot medio 2025 bij Atalanta, waardoor de club een flink geldbedrag voor hem kan vragen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!