Nieuws

'Van Gaal zal normaal gezien voor Brobbey kiezen, maar Janssen kan zomaar naar WK'

'Van Gaal zal normaal gezien voor Brobbey kiezen, maar Janssen kan zomaar naar WK'

20-06-2022 10:02

Youri Mulder acht de kans groot dat Vincent Janssen komende winter met Oranje naar het WK in Qatar gaat. De spits completeerde afgelopen weekend zijn transfer naar Royal Antwerp FC.

Janssen werd afgelopen interlandperiode voor het eerst in vijf jaar weer opgeroepen voor Oranje en kwam goed voor de dag in het tweede duel met Wales. Afgelopen zaterdag tekende de 28-jarige aanvaller voor Antwerp. "De rol van Overmars en Van Bommel is ongetwijfeld groot geweest. Voor Janssen is het een uitgelezen mogelijkheid om zijn carrière in Europa weer te herlanceren", aldus Mulder tegenover Sporza.

"Voor zijn WK-selectie is het alvast goed dat hij nu terug wat meer in het zicht speelt, want zoveel spitsen hebben we niet bij Oranje", vervolgt Mulder. "Al zal Van Gaal normaal gezien Ajax-spits Brobbey verkiezen boven Janssen. Maar je weet het nooit. Als hij goed begint bij Antwerp, dan zou het zomaar kunnen dat hij meegaat naar het WK."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!