Transfernieuws

'PSV en De Jong staan open voor hereniging, Sevilla is een beer op de weg'

'PSV en De Jong staan open voor hereniging, Sevilla is een beer op de weg'

20-06-2022 07:48
3

PSV wil er alles aan doen om Luuk de Jong terug te laten keren in Eindhoven, dat meldt clubwatcher Rik Elferink in het Algemeen Dagblad. Daarbij is er één grote beer op de weg: zijn huidige club Sevilla.

Eerder werd bekend dat Boy Waterman als één van de keepers gaat worden gepresenteerd en dat er aan de komst van OGC Nice-doelman Walter Benítez wordt gewerkt. Ook De Jong moet snel richting Eindhoven komen. De 31-jarige spits heeft aangegeven dat hij terug wil keren op het oude nest, klinkt het in het AD.

Voordat de transfer daadwerkelijk kan worden beklonken, zal er een akkoord moeten worden bereikt met Sevilla. De Andalusiërs verhuurde De Jong afgelopen seizoen aan FC Barcelona, waar hij een zeer succesvolle supersub bleek te zijn. Afgelopen week werd er door het Eindhovens Dagblad al van een bedrag van zes miljoen euro gesproken.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!