Nieuws

Ajax zet hakken in het zand: drietal mag enkel weg bij 'krankzinnig hoge bedragen'

Ajax zet hakken in het zand: drietal mag enkel weg bij 'krankzinnig hoge bedragen'

19-06-2022 22:37

De Europese topclubs moeten zich schrap zetten: het gaat lastig worden om Jurriën Timber, Lisandro Martínez en Antony los te weken bij Ajax. De Amsterdammers gaan er alles aan doen om het drietal te behouden en er zal alleen worden meegewerkt bij ‘krankzinnig hoge bedragen’, weet Voetbal International.

Eerder op de dag werd bekend dat Borussia Dortmund concreet is voor Sébastien Haller, maar de kans is groot dat hij de laatste speler is die een weg mag in Amsterdam. VI weet dat Ajax ‘nergens zomaar aan meewerkt’. 'Jurriën Timber, Lisandro Martínez en Antony, drie gewilde targets, zullen alleen bij krankzinnig hoge bedragen de hoofdstad deze zomer achter zich laten', is de situatie.

Daarmee wordt de kans op een transfer van een van de drie een stuk kleiner. Het technische duo Klaas-Jan Huntelaar en Gerry Hamstra kunnen zich nu volledig richten op de verkoop van Haller. Naar verwachting zal Ajax daarna door gaan pakken met de transfers van Brian Brobbey en Steven Bergwijn.

Ajax nam eerder deze transferperiode al afscheid van Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch. Het tweetal is vertrokken naar Bayern München. Grote aankopen zijn er nog niet gedaan, maar de geruchtenmolen draait op volle toeren.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!