Nieuws

'Bijlow op de radar van Duitse topclub, Feyenoord informeert naar Padt '

'Bijlow op de radar van Duitse topclub, Feyenoord informeert naar Padt '

19-06-2022 22:11 Laatste update: 22:26

Justin Bijlow blijft naar verwachting bij Feyenoord, maar staat wel op de radar van Borussia Dortmund. Weet Feyenoord Transfermarkt te melden. Ook heeft Feyenoord navraag gedaan naar de status van Sergio Padt, die momenteel in dienst is bij Ludogorets.

Bijlow heeft nog een driejarig contract bij Feyenoord en gaat de club komende zomer waarschijnlijk niet verlaten. Hij heeft zich wel in de kijker gespeeld bij andere clubs, waaronder Dortmund. "Dortmund hengelt naar hem, maar dat speelt al een half jaar", vertelt Feyenoord Transfermarkt bij FRFC1908. "Er is heel veel interesse voor hem, maar aan de andere kant: wat is interesse, als het nog niet concreet wordt? Bijlow gaat natuurlijk blijven, dat is het vooruitzicht. Hij wil zicht houden op het WK en zit prima bij Feyenoord."

Ook qua inkomende transfers speelt er het een en ander qua keepers. Het zou wel eens kunnen gebeuren dat Padt naar De Kuip verkast. Wat de huidige status hiervan is, is niet helemaal duidelijk. Wel is het zo dat de Rotterdammers hebben geïnformeerd naar de diensten van de oud FC Groningen-doelman op dezelfde wijze zoals ze dit bij Jeroen Zoet deden, die zijn contract bij Spezia enkele weken geleden verlengde.

De tweede doelman van Feyenoord is op dit moment Ofir Marciano. De Israëliër die het afgelopen halfjaar als stand-in van de geblesseerde Bijlow fungeerde, heeft nog een contract tot de zomer van 2023.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!