Nieuws

Sparta target spreekt: Als het goed is voor de club en voor mij, zeg ik ja

Sparta target spreekt: "Als het goed is voor de club en voor mij, zeg ik ja"

19-06-2022 21:03

Als het aan Joshua Kitolano ligt, maakt hij een overstap naar Sparta. De middenvelder van Odds BK heeft een contract dat loopt tot het einde van het seizoen. Kitolano werd naar zijn toekomst gevraagd voor de camera’s van Discovery.

Sparta is druk bezig op de transfermarkt, en Kitolano speelt daar nu ook een rol in. De clubs zijn momenteel in onderhandeling over de transfersom, zoals afgelopen week werd vermeld. "Als het goed is voor de club en goed voor mij, dan zeg ik ja", liet Kitolano los bij Discovery.

Het is niet de eerste keer dat Kitolano in verband wordt gebracht met een Eredivisieclub. Feyenoord had een dusdanige belangstelling dat het zelfs een contract voor hem had neergelegd, maar kon niet voldoen aan de transfersom. Ook FC Twente, sc Heerenveen en FC Groningen werden genoemd als mogelijke clubs voor Kitolano.

Mochten beide partijen tot een goed einde komen, dan is Kitolano de vijfde versterking voor het komende seizoen. Sparta legde deze transferperiode ook al Nick Olij, Youri Schoonderwaldt, Mike Eerdhuijzen en Charles-Andreas Brym vast.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!