Nieuws

De kogel lijkt door de kerk: Neres in Lissabon om te tekenen bij Schmidts Benfica

De kogel lijkt door de kerk: Neres in Lissabon om te tekenen bij Schmidts Benfica

19-06-2022 14:30

Het heeft er alle schijn van dat David Neres voor het Benfica van Roger Schmidt gaat tekenen. De ex-Ajacied werd zondagmiddag op het vliegveld in Lissabon gesignaleerd.

Nog geen half jaar geleden verliet Neres Ajax om bij het Oekraïense Shakhtar Donetsk aan de slag te gaan. Door de oorlog die daar uitbrak speelde de voormalig Braziliaans internationaal geen een duel voor de Oekraïense grootmacht. De transfersom die betaald wordt door Benfica ligt naar verluidt net iets lager dan Shakhtar voor hem betaalde: rond de twaalf miljoen euro.

Ook Juventus was geïnteresseerd in de Braziliaan en er zouden gesprekken hebben plaatsgevonden tussen de Oude Dame en zijn management. Toch lijkt Schmidt met Neres aan de haal te gaan. De Duitse coach kent de buitenspeler nog goed uit zijn PSV-tijd. Neres tekent naar verluidt voor vijf seizoenen bij de Portugezen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!