Transfernieuws

'Stunt in de maak: Spaanse promovendus wil Marcelo en Alves samen laten spelen'

'Stunt in de maak: Spaanse promovendus wil Marcelo en Alves samen laten spelen'

19 juni - 12:00 Laatste update: 12:03
0

Real Valladolid bereidt een stunt van jewelste voor. Volgens het Braziliaanse UEL Esporte onderzoekt de club waar de Baziliaanse Ronaldo (Luís Nazário de Lima) eigenaar is het transfervrije duo vast te leggen.

Het voorbije seizoen werkte de ambitieuze club uit Madrid de wedstrijden nog af op het Spaanse tweede niveau. Door vice-kampioen te worden promoveerde Valladolid naar La Liga. Om in de Spaanse ereklasse actief te blijven wil de ploeg dus Marcelo en Alves inlijven. Eerstgenoemde liep na een dienstverband van vijftien jaar uit zijn contract bij Real Madrid, waar de 39-jarige rechtsback zijn tweede avontuur bij FC Barcelona tot een half jaar beperkt bleef.

Ronaldo zelf wil het tweetal maar wat graag aantrekker. UEL Esporte schrijft over een 'persoonlijk project' van de eigenaar die tevens voorzitter is van Valladolid. Naast de sportieve capaciteiten zouden Marcelo en Alves ook een belangrijke rol spelen in de marketing rondom de club. O Fenômeno denkt op die wijze meer sponsors binnen te kunnen halen.

De oud-topaanvaller van onder meer PSV, FC Barcelona en Real Madrid denkt dat Marcelo en Alves zelf wel oren heeft naar een overgang naar de ambitieuze club. Valladolid kan niet tippen aan het salaris dat zowel Real als Barça de spelers betaalden en is niet van plan het salarishuis te doorbreken voor de komst van het duo. Het Braziliaanse medium denkt dat 'het salaris niet de grootste zorg is' van de vleugelverdedigers.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie