Nieuws

'We doen alles in onze macht om Frenkie de Jong naar United te halen'

'We doen alles in onze macht om Frenkie de Jong naar United te halen'

18-06-2022 22:29

Manchester United geeft de strijd om Frenkie de Jong aan te trekken niet op. CEO Richard Arnold stelt dat alles wordt gedaan om de Nederlander naar Old Trafford te halen en dat geld geen probleem is. 

Dat schrijft het Spaanse Sport nadat beelden zijn uitgelekt van de CEO, die ontevreden fans ontmoette in een café om het over de situatie van de club te hebben. "John Murtough (directeur voetbal van United, red) werkt van zes uur 's ochtends tot tien uur 's avonds om tot een transferovereenkomst te komen", stelt Arnold.

"De 'managers' zijn in Barcelona om de transfer van De Jong af te ronden. We doen er alles aan om hem te halen", vervolgt de CEO. "Alles verandert in de goede richting. Wil je soms dat ik de spelers koop? Doet dat je niet ergens aan denken?", vraagt Arnold aan de ontevreden fans. Daarmee refereert Arnold aan de vorige CEO, Ed Woodward, die zich mengde bij de koop en verkoop van spelers. Dat liep vaker slecht dan goed af. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!