Transfernieuws

'Groot nieuws uit Italië: Ajax gaat Ihattaren definitief overnemen van Juventus'

'Groot nieuws uit Italië: Ajax gaat Ihattaren definitief overnemen van Juventus'

18-06-2022 22:07

Mohamed Ihattaren lijkt definitief bij Ajax te blijven. De Nederlander, die door de Amsterdammers van Juventus wordt gehuurd, zal binnenkort permanent worden overgenomen door Ajax. 

Dat meldt La Gazetta dello Sport. Ajax betaalt een kleine twee miljoen euro voor de permanente overname van het gevallen talent. Vóór zijn komst in Ajax maakte Ihattaren een tumultueuze periode door. De aanvallende middenvelder kwam er niet uit met PSV en vertrok naar Juventus, dat hem aan Sampdoria verhuurde. In Italië kwam Ihattaren weer in de clinch met de clubleiding en keerde terug naar Nederland.

FC Utrecht leek lange tijd de beste papieren te hebben, maar toen Ajax zich ineens meldde, belandde de overstap van Ihattaren in een stroomversnelling. Al met al beleefde de Nederlander een rampzalige tijd in Italië. "Ik ben vertrokken vanwege de omringende omstandigheden", zei Ihattaren na zijn vertrek tegenover The Telegraph. "Ik heb me vaak alleen in een hotelkamer bevonden, aan mijn lot overgelaten. Ik kon er niet meer tegen, allerlei afspraken werden niet nagekomen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!