Nieuws

'Liverpool richt pijlen op Real-aanvaller om vertrekkende Mané op te volgen'

'Liverpool richt pijlen op Real-aanvaller om vertrekkende Mané op te volgen'

18-06-2022 21:33

Verrassend nieuws uit Spanje: Liverpool is geïnteresseerd in Marco Asensio. De Spaanse vleugelaanvaller met Nederlands bloed staat in de belangstelling van The Reds om de rol van de vertrekkende Sadio Mané over te nemen.

Dat meldt Diario AS. Asensio tekende in 2014 bij De Koninklijke en ligt nog tot 2023 vast in Madrid. De vleugelspeler kende enkele zeer sterke periodes bij Los Blancos maar kon nooit lange tijd een basisplek afdwingen. Asensio is echter op zoek naar een plek waar hij gegarandeerd speeltijd krijgt, en gezien de grote namen die bij Liverpool rondlopen lijkt die kans niet groot. 

Het is aan zaakwaarnemer Jorge Mendes om te zorgen dat de toekomst van Asensio in goede banen verloopt. AC Milan kijkt ook met interesse naar de aanvaller en ziet de perfecte aanvulling op de flanken in Asensio. Real-trainer Carlo Ancelotti zei enkele maanden al geleden dat hij persoonlijk zou proberen om het contract van Asensio te laten vernieuwen, maar dat stopt de Rossoneri niet om te onderhandelen, aldus de krant. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!