Transfernieuws

'Cambuur-reserve doet stapje omlaag en gaat verder bij WIllem II'

'Cambuur-reserve doet stapje omlaag en gaat verder bij WIllem II'

18-06-2022 20:51

Nick Doodeman maakt snel de overstap naar Willem II. De vleugelspits komt niet veel aan speeltijd toe en vertrekt daarom bij Cambuur Leeuwarden, dat het afgelopen seizoen een indrukwekkende negende plek behaalde in de Eredivisie

Dat weet Voetbal International te melden. Cambuur is bereid mee te werken aan het vertrek, aangezien het uitzicht op speeltijd voor Doodeman er niet goed uitzag. Doodeman kwam anderhalf jaar geleden van FC Volendam over, na een sterke periode in de Keuken Kampioen Divisie. In de Eredivisie wist de vleugelspeler dat echter niet door te zetten en kwam hij in anderhalf seizoen slechts veertien keer bij de basiself terecht in Leeuwarden. 

Doodeman gaat dus naar alle waarschijnlijkheid zijn voormalig aanvoerder terug zien. Erik Schouten maakte onlangs al de overstap van Cambuur naar Willem II. Zijn contract liep af bij Cambuur. De club uit Leeuwarden promoveerde vorig jaar en mag spreken van een zeer sterk eerste seizoen sinds de terugkeer op het hoogste niveau. De club werd negende en hield namen als FC Groningen, NEC en RKC boven zich. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!