Transfernieuws

'United, Chelsea en Newcastle zitten achter Serviër van Lazio aan'

'United, Chelsea en Newcastle zitten achter Serviër van Lazio aan'

18-06-2022 20:37

Manchester United, Chelsea FC en Newcastle United zitten allemaal achter Sergej Milinkovic-Savic aan. De 27-jarige Serviër beleefde een goed seizoen bij SS Lazio en was indrukwekkend bij de nationale ploeg van Servië. 

Dat weet het Italiaanse Calciomercato te melden. De middenvelder scoorde het afgelopen seizoen elf doelpunten en gaf elf assists in de Serie A. In de nationale ploeg staat de teller op zes treffers na 34 interlands. De Italiaanse club verlangt 65 miljoen euro voor de Serviër, al is het maar de vraag of één van de Engelse club een dergelijk bedrag gaat neerleggen.

United is al lang geìnteresseerd in Milinkovic-Savic, maar manager Erik ten Hag geeft de voorkeur aan Frenkie de Jong: de Nederlander is de absolute toptarget bij The Red Devils en wordt langzaam maar zeker losgeweekt bij FC Barcelona. Clubpresident Claudio Lotito gaf onlangs aan een bod van 100 miljoen euro eerder te hebben afgewezen, maar het contract van de Serviër loopt in 2024 af, waardoor de waarde van de middenvelder alleen maar verder zal afnemen. Juventus is ook geïnteresseerd in de Serviër, maar Lazio verkoopt de speler liever aan een club in het buitenland. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!