Transfernieuws

'PSG lanceert 'operatie Sanches' en wil AC Milan de pas afsnijden'

'PSG lanceert 'operatie Sanches' en wil AC Milan de pas afsnijden'

18-06-2022 17:49

Paris Saint-Germain gaat er alles aan doen om Renato Sanchez uit de handen van AC Milan te houden. De Portugese speler van OSC Lille lijkt hard onderweg naar de Milanese topclub, maar PSG-adviseur Luis Campos wil daar een stokje voor steken. 

Dat meldt het Franse medium Le10sport. Campos kent Sanches goed, aangezien de 57-jarige Portugees al eens technisch directeur was bij Lille. 'Volgens onze exclusieve informatie heeft PSG zojuist een operatie rond Renato Sanches gelanceerd', schrijft het blad. 'De eerste contacten met de entourage van de speler hebben plaatsgevonden. En volgens onze bronnen bereidt Parijs zich voor op de volgende stap door een transferaanbod aan LOSC aan te bieden.'

Volgens het blad zou de overstap van Sanches ongeveer dertig miljoen euro moeten beslaan. Nadelig voor de Parijzenaren is dat AC Milan en Lille bij dezelfde investeerdersgroep horen, waardoor Milan een streepje voor heeft op de Portugese middenvelder. 'Maar de eetlust van Parijs, net als de wil van de speler, kan het verschil maken', aldus het medium. De mogelijke aanstelling van Christophe Galtier als hoofdtrainer van PSG zou ook een grote factor kunnen zijn voor Sanches om tóch voor PSG te kiezen. De komst van Galtier is echter lang niet zeker: ook Zinedine Zidane is naar verluidt in vergevorderde gesprekken met de Franse kampioen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!