Nieuws

Bilate (NAC) doet boekje open: 'Oriënterend gesprek met De Graafschap gehad'

Bilate (NAC) doet boekje open: 'Oriënterend gesprek met De Graafschap gehad'

18-06-2022 17:01

Mario Bilate staat op de shortlist van De Graafschap. De spits van NAC Breda moest in de krant vernemen dat zijn tijd er op zat bij zijn huidige club en wil graag in Nederland blijven vanwege de komst van zijn tweede kind. 

"Ik heb een oriënterend gesprek gehad met De Graafschap", zegt Bilate tegenover ESPN. "Puur oriënterend, ik ben één van de spitsen die daar op de shortlist staat. Verder is mijn zaakwaarnemer hier en daar aan het informeren. Er is nog iets in het buitenland, dat is allesbehalve concreet, ook puur oriënterend. Ik weet nog niet zo goed of ik dat wel, ik krijg in oktober een tweede kind en blijf het liefst in Nederland." 

Wellicht kan de Nederlander de twaalfde plek van de Keuken Kampioen Divisie inruilen voor de nummer vier van de competitie, die bijna promotie naar de Eredivisie afdwong. "Het is een mooie club, zeker. Het verhaal van Peter Bijvelds (technisch manager, red.) was duidelijk. Ze mogen me zeker bellen", sluit Bilate af. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!