Transfernieuws

'Real beschouwt Haaland de komende jaren als prioriteit ondanks City-transfer'

'Real beschouwt Haaland de komende jaren als prioriteit ondanks City-transfer'

18-06-2022 16:51 Laatste update: 16:53

Real Madrid geeft zich nog niet gewonnen wat betreft Erling Braut Haaland. De Noorse superspits tekende onlangs bij Manchester City, maar blijft de komende jaren de absolute topprioriteit bij De Koninklijke om binnen te halen. 

Dat schrijft het Spaanse AS. Real Madrid was al lange tijd bezig met Haaland en vroeg de Noor nog één seizoen bij Borussia Dortmund te blijven, omdat het anders mogelijk zou botsen met aanvoerder Karim Benzema. De Noor bedankte echter en vertrok voor 75 miljoen euro naar het Manchester City van Pep Guardiola. Bij City is er naar verluidt echter ook een ontsnappingsclausule in het contract aanwezig. De Noor zou na een bepaalde tijd voor 150 miljoen euro kunnen vertrekken. 

Real zat ook achter Kylian Mbappé aan en ving uiteindelijk bot voor beide spelers. Florentino Pérez benadrukte bij El Chiringuito onlangs dat het plan was om Mbappé transfervrij in te lijven en daar het seizoen daarop Haaland aan toe te voegen, zodat de Madrilenen een wereldvoorhoede zouden hebben. Benzema ontpopte zich het afgelopen seizoen echter tot absolute held van Madrid en ligt nog één seizoen vast bij de Spaanse club. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!