Nieuws

Keane haalt uit na Pogba-vertrek: 'Dit kan voor United juist goed uitpakken'

Keane haalt uit na Pogba-vertrek: 'Dit kan voor United juist goed uitpakken'

18-06-2022 16:42 Laatste update: 16:43

Roy Keane is niet onder de indruk van het vertrek van Paul Pogba bij Manchester United. De Fransman lijkt hard onderweg naar Juventus en het stond al langer vast dat de middenvelder niet verder zou gaan bij The Red Devils

United neemt de komende zomer afscheid van onder meer Nemanja Matic, Jesse Lingard, Edinson Cavani, Juan Mata en Pogba. De grote hoeveelheid vertrekkende spelers is niet iets waar United zich zorgen om hoeft te maken, aldus Keane bij The Overlap Live. "Ze letten de spelers verdergaan met hun leven en Ten Hag zit er dan ook niet mee vast. Je wil geen spelers in je team hebben die geestelijk al de deur uit zijn gelopen bij de club", stelt de United-legende.

Ten Hag krijgt het komende seizoen in ieder geval een hoop voor zijn kiezen. United beleefde een teleurstellend seizoen en eindigde als zesde in de Premier League, waardoor de Champions League ook niet binnen is gesleept. "Je kan nu in ieder geval opnieuw beginnen met goede, jonge spelers. Ze zullen ook genoeg geld krijgen om uit te geven aan vers bloed", besluit Keane. Frenkie de Jong is de absolute prioriteit bij United: de Nederlandse middenvelder wordt steeds meer in verband gebracht met een vertrek bij FC Barcelona. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!