Nieuws

Antwerp ontkracht geruchten over mogelijke komst voormalig PSV'er Mertens

Antwerp ontkracht geruchten over mogelijke komst voormalig PSV'er Mertens

18-06-2022 11:37 Laatste update: 11:39

Royal Antwerp FC ontkracht de berichtgeving dat de club interesse zou hebben in de komst van Dries Mertens. Eerder op zaterdag verschenen er geruchten dat technisch directeur Marc Overmars werk zou willen maken van de 35-jarige Belg.

Dat berichtte Het Laatste Nieuws. De Gazet van Antwerpen klopte aan bij de club en vroeg of deze geruchten juist waren.  "Geen idee waar ze het vandaan halen, maar Mertens is op dit moment geen piste", stelt Royal Antwerp. "Simpel: we hebben géén concrete interesse."

De club van Overmars en Mark van Bommel zegt niks over de mogelijke interesse in Toby Alderweireld. De voormalig speler van onder meer Ajax, Atlético Madrid en Tottenham Hotspur flirtte onlangs al openlijk met een terugkeer naar België. Volgens de Gazet van Antwerpen had Royal Antwerp vorig seizoen ook al interesse in Alderweireld, de financiële kloof bleek toen een sta in de weg.

Royal Antwerp is bezig om hun torenhoge ambities te realiseren. Vorig seizoen werd Radja Nainggolan al naar België gehaald. Overmars zorgde er gisteren voor dat er wederom geproost kon worden in Antwerpen, door de komst van Vincent Janssen wereldkundig te maken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!